Dagens strømpris

NPT AS utfører høytrykkspyling av rør, rengjøring av tanker og varmevekslere

/images/hydrojetting1.jpg
Vi utfører høytrykkspyling av rør, rengjøring av tanker og varmevekslere

Høytrykksspyling er en effektiv rengjøringmetode for fjerning av sand, rustrester, voks samt andre fremmedlegemer i rør og varmevekslere.

NPT AS har egne kvalitetgodskjente prosedyrer for høytrykksspyling med vann og luftspyling som er iht. Norsok L-004. Alle jobber blir utført med nødvendig dokumentasjon.

Kurs
Vi kan tilby kurs innen høytrykksspyling og har personell med lang erfaring som kursholdere. Etter gjennomført kurs vil du få et kursbevis som viser til gjennomført kurs både teoretisk og praktisk. Alle våre kunder innen høytrykksspyling får tilgang på et online kurs som kan legges inn i rutiner for å vedlikeholde kunnskap om høytrykksspyling. 

Youtube kanal
Vi har en Youtube kanal som fortløpende oppdateres med nye videoer ettersom vi utvikler utleieparken vår. Vi håper at denne Youtube kanalen vil øke sikkerheten ved bruk av høytrykks-spyle utstyr. Derfor legger vi også ut oppkobling av våre pumper og utleieutstyr her. 

Utleie og salg av utstyr
Vi leverer utstyr for både salg og utleie innen høytrykksspyling. Vår hovedleverandør innen høytrykksspyling er DenJet. 
Høytrykkspumpe, høytrykksdyser, høytrykklanse/pistol, luftdyser, slanger, verneutstyr for høytrykkspyling. Våre priser er meget konkurransedyktige og med høy kompetanse innen spyling kan vi bistå i oppsett og planlegging av prosjekt og løsning. 

Vi har også video utstyr for inspeksjon av rørsystemer.