Kurs i høytrykksspyling

/images/IMG_8955.JPG
I NPT holder vi kurs i høytrykksspyling. Våre kursholdere har over 20 års erfaring med spyling og mer enn 10 års erfaring med å holde kurs. For å få kursbevis må kurset være avholdt her hos oss eller ute hos kunde. Oppfriskningskurs har vi tilgjengelig på nett, der kan man gjennomføre en test for å få godkjent kursbevis for hydrojetting. Dette blir kun godkjent som et oppfriskningskurs og man må ha kursbeviset fra tidligere gjennomført kurs for at det skal være gyldig.

En del av videoene vi går gjennom på oppfriskningskurset vårt ligger ute på youtube kanalen vår slik at alle som ønsker kan ta seg en titt.Våre nyheter

Ny logo
NPT AS har det siste året gjennomgått en del endringer, vi er blitt en større aktør med flere ansatte og har nå en større oppgradert utleiepark som favner om et stadig voksende marked.
Les mer..
Crystal Nvision
Vi har kjøpt inn flere nye Crystal Nvision til utleieparken vår og har nå et godt utvalg.
Les mer..
Kurs i høytrykksspyling
I NPT holder vi kurs i høytrykksspyling. Våre kursholdere har over 20 års erfaring med spyling og mer enn 10 års erfaring med å holde kurs.
Les mer..
Oppkoblingsvideoer for alle høytrykksspyler pumpene
Vi lager film til alle pumpene våre slik at du kan se oppkoblingsvideo før bruk. Dette øker sikkerheten og gjør at både vi og kundene våre får mindre feil.
Les mer..
Pall PCM har kommet med nye modeller
Pall PCM har oppgradert og kommet med nye modeller. Den nyeste er Pall PCM 500 X357 som er enda en oppgradering etter oppgradering som kom med Pall PCM 500.
Les mer..
ATEX
Vi hører stadig at mange lurer på hva Atex egentlig er, ATEX betyr Atmosphere Explosives og er et direktiv som inneholder krav til miljø
Les mer..