Oppkoblingsvideoer for alle høytrykksspyler pumpene

/images/NPT_detaljer_1.jpg
Etter noen måneder med film til alle pumpene våre kan vi se at det har en positiv effekt på utleien vår. Vi ser at det kommer mindre telefoner med spørsmål fra folk offshore om oppstart, og dersom det kommer spørsmål er det lettere for oss å svare fordi det ofte henvises til et punkt i videoen. 
Vi tror at oppkoblingsvideoer vil øke tryggheten for våre kunder og forbedre HMS rutiner i forhold til høytrykksspyling. 

Vi har flere UHP pumper til leie hos oss. Se alle våre UHP pumper her. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om Hydrojetting. Våre nyheter

Ny logo
NPT AS har det siste året gjennomgått en del endringer, vi er blitt en større aktør med flere ansatte og har nå en større oppgradert utleiepark som favner om et stadig voksende marked.
Les mer..
Crystal Nvision
Vi har kjøpt inn flere nye Crystal Nvision til utleieparken vår og har nå et godt utvalg.
Les mer..
Kurs i høytrykksspyling
I NPT holder vi kurs i høytrykksspyling. Våre kursholdere har over 20 års erfaring med spyling og mer enn 10 års erfaring med å holde kurs.
Les mer..
Oppkoblingsvideoer for alle høytrykksspyler pumpene
Vi lager film til alle pumpene våre slik at du kan se oppkoblingsvideo før bruk. Dette øker sikkerheten og gjør at både vi og kundene våre får mindre feil.
Les mer..
Pall PCM har kommet med nye modeller
Pall PCM har oppgradert og kommet med nye modeller. Den nyeste er Pall PCM 500 X357 som er enda en oppgradering etter oppgradering som kom med Pall PCM 500.
Les mer..
ATEX
Vi hører stadig at mange lurer på hva Atex egentlig er, ATEX betyr Atmosphere Explosives og er et direktiv som inneholder krav til miljø
Les mer..