Ny logo

/images/logo nettside tekst-01.png

NPT AS har det siste året gjennomgått en del endringer, vi er blitt en større aktør med flere ansatte og har nå en større oppgradert utleiepark som favner om et stadig voksende marked. Med dette i tankene endrer vi nå visuell profil og setter kurs med ny logo for å fortsette trenden der vi vil være med å utvikle bransjen i tiden fremover.

Logoen vår gjenspeiler noe av det vi driver med – det meste av utstyret vårt og prosessene vi jobber i omhandler trykk. Buen er en del av et manometer, i midten er pilen til manometeret som gjenspeiler oss når den ses som pilen til manometeret, men også som vanndråpe.

Navnet NPT AS blir beholdt og står fortsatt for Norwegian Process Technology.

Vi vil med dette ønske alle våre kunder et fortsatt godt nyttår og ser frem til spennende samarbeid fremover. Våre nyheter

Ny logo
NPT AS har det siste året gjennomgått en del endringer, vi er blitt en større aktør med flere ansatte og har nå en større oppgradert utleiepark som favner om et stadig voksende marked.
Les mer..
Crystal Nvision
Vi har kjøpt inn flere nye Crystal Nvision til utleieparken vår og har nå et godt utvalg.
Les mer..
Kurs i høytrykksspyling
I NPT holder vi kurs i høytrykksspyling. Våre kursholdere har over 20 års erfaring med spyling og mer enn 10 års erfaring med å holde kurs.
Les mer..
Oppkoblingsvideoer for alle høytrykksspyler pumpene
Vi lager film til alle pumpene våre slik at du kan se oppkoblingsvideo før bruk. Dette øker sikkerheten og gjør at både vi og kundene våre får mindre feil.
Les mer..
Pall PCM har kommet med nye modeller
Pall PCM har oppgradert og kommet med nye modeller. Den nyeste er Pall PCM 500 X357 som er enda en oppgradering etter oppgradering som kom med Pall PCM 500.
Les mer..
ATEX
Vi hører stadig at mange lurer på hva Atex egentlig er, ATEX betyr Atmosphere Explosives og er et direktiv som inneholder krav til miljø
Les mer..